Personlig Træning

DSC08095.JPG

Personlig Træning for dig der er gravid eller har født

Oplev en bæredygtig træningsform, som du kommer til at mærke effekten af langt ud i fremtiden. Du får opbygget et fundament, som vil være til stor hjælp i din dagligdag, din livskvalitet som kvinde og mor samt for din yoga, zumba, Crossfit og / eller dine løbeture.

Du kommer til at lære en god del om dig selv og hvad du kan samt hvad din krop og dit hoved har behov for. Dit mentale velvære har nemlig også min store interesse. Du vil desuden lære, hvordan du kan opretholde din træning på egen hånd derhjemme eller i et træningscenter

Du får;

Uforpligtende samtale, i 30 min. hvor vi sammen klargør dine mål, så du ved, hvad du siger ja eller nej tak til. Kan ske både ved fremmøde eller telefonisk.

Professional rådgivning og sparring med én der - foruden at have mærket graviditet og fødsel på egen krop - også har den uddannelsesmæssige baggrund i at kunne gribe hele dig, din træning og din velvære.

Specialist viden omkring træning før, under og efter en graviditet, dvs. al den rådgivning du af gode grunde ikke kan få hos lægen, jordemoderen eller sundhedsplejersken.

Et veltilrettelagt program, der tager udgangspunkt i dig og din udviklingsproces. Det er vigtigt for mig, at det program vi lægger for dig, tilgodeser dit graviditetsforløb, din fødselshistorie og efterfølgende heling og symptomer samt mentale velvære. Så egentlig får du mere en guide i hvordan du får kontrollen tilbage over din krop og din livskvalitet.

Træning der er en kombination af styrketræning og mindful bevægelse, som har til hensigt at styrke hele dig, helt inde fra din kropskerne og ud. Vi har stor fokus på din kropskerne og de belastninger, den har været ude for både under graviditet og under fødsel. Det betyder ikke, at vi ligger og laver gulvøvelser med små vægte fra start til slut. Tværtimod så arbejder vi meget koncentreret på at forbinde dit nervesystem til din indre kerne gennem helkropsøvelser med og uden vægte.

Babysitter mens du træner! For mens du bliver sat til at arbejde, er jeg sammen med din baby på gulvet ved siden af dig eller vi hopper og hepper på dig, mens jeg har din baby op hos mig i en vikle. Hvis din baby får brug for at amme, holder vi en pause, og hvis din baby får flaske eller mad, så søger jeg for dét, mens du træner. Det kunne da næsten ikke være nemmere :)

Andre fordele

  • Det er en unik engangs investering i dig selv, dit helbred og din livskvalitet som kvinde og mor resten af livet, da vi griber dig fra flere forskellige vinkler.

  • Træningen foregår i hjertet af København tæt på Nørreport st. og Kgs. Nytorv metro st. så det er nemt at komme til og fra træning. Der er også caféliv og shopping og Kgs. have, så du kan nyde en gåtur med barnevognen efter træningen. Selve træningen foregår hos mig i private rammer, så der er fuld fokus på dig og din baby uden forstyrrelser.

  • Kostvejledning der støtter dig og dine behov uden strenge restriktioner.

Hvordan foregår det?

Vores første session sammen går ud på, at jeg tester din styrke/svagheder, din bevægelse og mobilitet. Jeg laver en overordnet plan / cyklus for din træning i forhold til dine mål, som vi justerer løbende hen ad vejen, så vi hele tiden arbejder indenfor rammer, der understøtter dine behov. Vi bruger primært styrkeøvelser med vægte men inkluderer øvelser med mindful- bevægelse, som jeg selv har udviklet for at styrke din mentale bevidsthed omkring din krop.

På den måde griber vi dig holistisk fra forskellige vinkler. Det er hele essens af træningen, som mange desværre misser at inkludere i deres træning.

Jeg vejleder dig undervejs mht. din kost og samarbejder med dig omkring, hvordan du implementerer en kost i din dagligdag, der støtter dig, dine behov som mor og din træning. Ingen stringente kostplaner, slankekure og forbud. Vi arbejder på at få din intuition, omkring mad, tilbage i din dagligdag.

Når jeg slipper dig, så har jeg sikret mig, at du kan fortsætte sikkert på egen hånd. Jeg forsvinder ingen steder, du kan altid vende tilbage og få finpudset og justeret din træning efter dine nye behov og mål. Du er også altid velkommen til at smide mig en sms eller mail, hvis der opstår spørgsmål for dig efter endt forløb. Jeg elsker at holde kontakten til mine skønne mødre og at høre hvordan det går.

Du får desuden et program med dig, så du kan træne selvsikkert på egen hånd. Du kan også vælge at booke enkelte sessioner ud i fremtiden så du hele tiden kan få justeret og tilpasset din træning med vejledning fra mig.

Du får 10 % rabat på den første opfølgende session.

Priser

Enkelte sessioner

  • Gravidtræning eller Efterfødselstræning af 60 min. varighed – 600 kr.

Her kan du helt frit sammensætte dit eget skræddersyet forløb, dvs. antal sessioner, og hvor ofte du vil træne sammen med mig, hvor jeg samtidig passer din baby.

Forløb

  • Gravidtræning eller Efterfødselstræning — 6600 kr.

3 sessioner om ugen i 4 uger (i alt 12 sessioner), for dig der ønsker et intensivt forløb samt skræddersyet træningsprogram og vejleding, og hvor jeg passer din baby, mens vi træner. Når du køber denne pakke, får du sidste session gratis (Er regnet ind i pris).

Denne pakke er meget populær, da vi sammen skaber de bedste resultater her.

Ring til mig for en uforpligtende snak :)

Lynforløb — 1100 kr.

Foregår over to separate sessioner af 1 times varighed, og er tilsigtet den træningsvante, der blot ønsker vejledning og tilpasning af program til graviditet og/eller efterfødsel. Baby er velkommen :)

Kontakt - 📞 22 86 87 03

Skriv eller ring hvis du / i vil igang med træning, mødregruppe events eller kunne være interesseret i en workshop for et større antal mennesker.

Navn *
Navn