Om mig

DSC07858.JPG

Jeg vågnede ikke bare op en dag og tænkte, hey, jeg kan da udfylde hullerne i min kalender i dagtimerne med barslende klienter. Tværtimod!

Drømmen om at hjælpe gravide og mødre blev allerede plantet i min mave, første gang jeg selv blev mor og manglede hjælp og rådgivning, når jeg følte mig allermest fortabt og sårbar. Jeg fandt ud af, at jeg selv måtte gå ud og skabe det jeg manglede. Jeg fandt også ud af, at min uddannelsesmæssige baggrund, og det, at jeg selv havde lagt krop og sjæl til graviditet og fødsel ikke var tilstrækkelig. Jeg har derfor helt målrettet bygget min virksomhed op omkring mødre og sideløbende brugt de sidste 4 år på at videreuddanne- og specialisere mig i træning af mødre under og efter deres graviditet.

Det er en rejse, jeg aldrig bliver færdig med, både fordi der er så meget nyt på vej på området, men også fordi jeg er ekstremt passioneret omkring at skabe et kærligt og støttende rum for kvinder med gode guidelines og vejledning, der gør op med myter og generiske råd omkring mor-kroppen og gravid- og efterfødselstræning.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at nå dine mål! Men jeg vil også gerne hjælpe dig med en ting, som du måske slet ikke har fokus på lige nu — din kernesundhed. For jeg ved, at du får svært ved at nyde din succes på sigt, hvis din krop ikke performer optimalt på trods af dine store anstrengelser.

Vi kan gøre det bedre end vi gør nu, for mødre fortjener bedre!

Jeg hedder Mehrnoush og jeg er indehaver af Fit Barsel. Jeg er en stolt mor til to vidunderlige piger; Siennah 7 år og Sia 1,5 år og jeg er din gravid-og efterfødselstrænings coach.

Udd. og baggrund:

2005 Den farmaceutiske fakultet ved KU

2007 TP - Sundhedspædagogisk udd. fra KU

2012 Førstegangs MOR

2015 EREPS Personlig træner

2015 NSCA godkendt Gravid- og efterfødselstræning specialist

2016 NSCA godkendt Gravid- og efterfødselsatlet coach

2017 Andengangs MOR

2019 The Female athlete Lev. 1 ved MYPT Education