Få styrket din krop før og efter fødslen

…med en bæredygtig træningsform, der bygger dig op helt inde fra din kerne og ud.

Du får opbygget et fundament, som vil være til stor hjælp i din dagligdag, din livskvalitet som kvinde og mor samt for din yoga, zumba, Crossfit og / eller dine løbeture. Du kommer til at lære en god del om, hvad du kan samt hvad din krop og kropskerne har behov for. Du vil desuden lære, hvordan du kan opretholde din træning på egen hånd derhjemme eller i et træningscenter.

Du får;

Gratis prøvetime: Du er velkommen til at tage en prøvetime eller blot observere en time (ring eller skriv for at booke en tid). Træningen varierer fra uge til uge, da jeg hele tiden bygger noget nyt oven på det, vi har lært ugen forinden. Derfor får du kun en lille bid af det vi laver til prøvetimen. Du er også velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål vedr. holdtræningen.

Professional undervisning og guide i, hvad din gravide og barslende krop kan og på sigt skal kunne, med én træner der - foruden at have mærket graviditet og fødsel på egen krop, også har den uddannelsesmæssige baggrund i at kunne gribe hele dig, din træning og din velvære.

Din baby med til træning. Du kan tage barnevognen med ind i træningslokalet. Hvis din guldklump har behov for at være tæt på dig, kan du evt. træne med din baby i en vikle eller ligge på gulvet ved siden af dig. Du kan også amme og putte ved behov, Din Babys behov kommer først :)

Træning, der er en kombination af styrketræning og mindful bevægelse, som har til hensigt at styrke hele dig, helt inde fra din kropskerne og ud. Vi har stor fokus på din kropskerne og de belastninger, den har været ude for både under graviditet og under fødsel. Det betyder ikke, at vi ligger og laver gulvøvelser med små vægte fra start til slut. Tværtimod så arbejder vi meget koncentreret på at forbinde dit nervesystem til din indre kerne gennem helkropsøvelser med og uden vægte.

Vi skaber i fællesskab det absolut nødvendige fundament for, at du kan være STÆRK i din rolle som MOR.

Fællesskab med ligesindede og en aktiv mødregruppe. Der er en café i centret, hvor I vil kunne hygge sammen efter træning.

Andre fordele

  • Træningen foregår i et separat lokale hos Butchers Lab i kødbyen på Vesterbro tæt på offentlig transport samt café og shoppingliv, så du kan afslutte træningen med en selv-forkælende hyggetur med barnevognen rundt på det hyggelige Vesterbro.

  • Det er en unik engangs investering i dig selv, dit helbred og din livskvalitet som kvinde og mor, da jeg gør meget ud af at undervise jer, i hvordan I bedst passer på jer selv og jeres krop, sideløbende med at I får sved på panden under træningen.

  • I lærer at sammensætte jeres eget træningsprogram, så I kan træne på egen hånd, når vi slutter forløbet.

Hvordan foregår det?

Når vi starter et hold op, så vil de første par gange være en veksling mellem træning og undervisning i kernen af vores træningform. Jeg giver jer et indblik i, hvad vores kropskerne er, hvordan vores kropskerne muskulatur arbejder og hvordan vi, som gravide og nybagte mødre, kan bruge det til vores fordel.

Vi bruger desuden god tid på at indøve forskellige styrkeøvelser, som vi sammensætter til en samlet træningsrutine. Denne rutine tilpasser vi jævnligt til den enkeltes behov, så vi følges ad i træningen, men på hver sin måde. Derfor kan du både deltage, når du er gravid og når du har født, uanset hvor længe der er gået siden fødslen.

Jeg bruger også lidt tid på at tale om kost, og hvordan I kan støtte jeres træning, styrkeopbygning, vævsheling og ikke mindst vægttab, uden at skulle på en slankekur eller tælle kalorier. Holdtræningen er bygget op som en bootcamp, der afslutter efter 6 uger, hvor vi gennemfører 12 træningssessioner i alt.

Det er mit mål, at I efter endt bootcamp har tilstrækkelig viden og kunnen til, at I kan træne på egen hånd. Men får du lyst til at fortsætte på et nyt hold igen, er du meget velkommen til det.

Og hvad så bagefter?

Når vi afslutter 6 ugers holdtræningen / bootcampen, så runder vi af med en instruktion i et fleksibelt træningsprogram, som du kan bruge fremadrettet i din træning. Du vil kunne sammensætte dit eget program ud fra det fleksible træningsprogram, så du ikke altid laver det samme og begynder at kede dig.

Selvom vi har afsluttet holdtræningen, er du altid velkommen til at smide mig en sms eller mail, hvis du har spørgsmål. Jeg elsker også at høre, hvordan det går med jer fremadrettet, så giv gerne lyd :)

Din baby er også velkommen
 

Næste OPstart

Tirsdag d. 12.november
til Torsdag d. 19. december

Tirsdage og Torsdage
kl. 9.30-11.00

Butchers Lab
Staldgade 22
1699 København V


KUN 2400,-

-inkluderer 12 holdtræningssessioner á 1,5 timers varighed.

Startdato:
Køb nu