Flad mave efter fødsel

Kære mor

Jeg ved godt, at du gerne vil have din flade mave eller din 6 pack tilbage! Jeg forstår dig godt! Hvis det er det du vil, så er det dét du skal arbejde på….på sigt. Men jeg vil bare gerne fortælle dig, at før du begynder at arbejde målrettet og fokuseret på en flad mave og 6 pack, så har du stadig væv i din bughule og bækken, der kræver kærlig omsorg og særlig pleje. Det gælder ikke kun, hvis du har rectus diastase eller bækkensymptomer.

Jeg betragter en graviditet og en fødsel som en slags ekstrem sport. Din krop har været igennem meget! Den skal have tid til at hele, før du begynder at kræve en hel masse af den. Men din mave og din krop behøver samtidig mere bevægelse og træning, end hvad nybagte mødre bliver rådgivet om idag.

Hvad for noget træning?

En slags træning, der hjælper dig med at genskabe kontakten til dine dybe muskler i din bughule samt bækkenbund.

En slags træning, der kan genlære dig, hvordan du bruger disse muskler under bevægelse og træning. 

Det er ikke noget der tager vildt lang tid. Og det vil faktisk hjælpe dig med at komme lidt hurtigere i mål

Det er, hvad mine mødre begynder at arbejde på, når de starter træning hos mig. Det giver dem et godt fundament for deres videre trænings- og fitnessrejse. Og alle har de det til fælles, at de bliver chokerede over, hvor stærke de bliver på ret kort tid, og hvor god støtte deres nye styrke er, mens de arbejder på deres individuelle mål.