IMG_9436.jpg

Gravid Workshop

Forbered din efterfødsel!

Gravid Workshop – forbered dig på tiden efter fødsel

Du har sikkert forberedt dig grundigt på selve fødslen, og dækket dig godt ind ift. din babys behov efter fødsel. Men kære kommende MOR, har du tænkt på, at du også har behov, der skal dækkes i tiden efter fødsel?

Der er nemlig mange myter og modstridende råd forbundet med efterfødselstiden, efterfødselskroppen og efterfødselstræning. Disse myter er blevet til indgroede overbevisninger, som sundhedsfaglige nøglepersoner videregiver som generelle råd, der hverken hjælper eller støtter gravide og nybagte mødre.

Eksempler på myter:

 • Du skal lave en masse knibeøvelser.

 • Du må ikke løfte og bære.

 • Du må ikke lave noget i 8 uger.

 • Det er din opgave at varetage husholdningen og andre opgaver lige efter du har født.

 • Du må ikke lave mavebøjninger, især hvis du har delte mavemuskler.

 • Du skal træne din core.

 • Du skal lukke hullet i dine delte mavemuskler og gerne med hjælp fra et mavebælte.

 • Tissen i bukserne er en normal del af mor-livet. Det må du leve med.

  Jeg oplever ofte at nybagte mødre (inkl. mig selv) ville ønske, at de havde vidst bedre, og at de kan undre sig over, hvorfor ingen har sagt X, Y og Z inden de fødte. Jeg vil derfor under workshoppen gør op med disse myter og give jer en bedre forståelse af, hvordan I passer på jer selv efter fødsel, og styrker jeres bækken og kropskerne så I kan gøre, det I elsker (at danse, crossfitt’e, løbe, styrketræne, dyrke yoga, hoppe og løbe efter jeres børn...)

  Du får;

 • Undervisning i kropskernens funktion ved bevægelse og træning under og efter din graviditet og dennes rolle i din livskvalitet fremadrettet.

 • Undervisning i hvad du kan lave i løbet af de første 8 uger efter fødsel, som vil gavne dig på sigt.

 • Værdifuld indblik i hvor længe du egentlig må/bør blive i barselssengen, hvornår du må starte din træning, og hvad du må lave.

  Hvordan?

  Under workshoppen arbejder vi med mindful-bevægelse og vejrtrækning, der fremmer samarbejdet mellem nervesystemet og kropskernen, og med styrke-øvelser der forbinder denne funktion til resten af kroppen

  Mit mål er, at I efter endt workshop, har et klart overblik over, hvordan I kan bruge jeres kropskerne til jeres fordel, lige efter fødsel og når I begynder på jeres foretrukne træning og sport. Desuden vil I få et indblik i, hvad jeres krop prøver at signalere, hvis I skulle opleve symptomer og smerter under og efter graviditet, som f.eks.

 • Delte mavemuskler - hvad er det egentlig? (For det I finder på Dr. google er ikke helt korrekt)

 • Bækkenbunds dysfunktioner efter fødsel

 • Hofte- og ryg smerter

 • Tyngdefornemmelse eller smerter i underlivet

Vi runder workshoppen af med et træningsprogram, som I får med jer, så I har mulighed for at træne på egen hånd under graviditet og umiddelbart efter fødsel.

Hvad så bagefter?

Hvis du / I efterfølgende har brug for at få besvaret enkelte spørgsmål, er du / I velkommen til at smide mig en sms eller mail. Hvis du efter workshoppen ønsker individuel hjælp med din træning eller klarlægning af, hvad du kan, og hvad du skal vente med, er du velkommen til at booke en session hos mig. Du får 10 % rabat på din første bookning hos mig, når du har været til en af mine workshops.

Hvor og hvornår?

Hvis I er min. 6 personer og har et lokale til rådighed med lidt plads til bevægelse og en projektor, kan I booke mig til at afholde en workshop for jer.

Workshoppen varer ca. 3 timer og kan afholdes lørdage eller søndage. Ring eller skriv til mig, så vi sammen kan finde en dag, der passer jer.

Pris

Det koster 300 kr. per person at deltage i workshoppen, men som arrangør af workshoppen, er din deltagelse gratis.