Nadia - Mor til 1 lille vildbasse

Jeg går hos Menrnoush fordi jeg efter fødslen havde brug for at blive strammet op, selvom jeg allerede havde tabt en del af graviditets vægten, var min krop på ingen måde den samme. Jeg valgte Mehrnoush da hun blev anbefalet til mig af en veninde og fordi jeg kunne have min søn med, det var en meget vigtig faktor for mig

IMG_2555.JPG

Den helt personlige sparring og træning af en der ved en masse om graviditet og de efterfølgende gener. Jeg får en træning der 100% er tilpasset mig, og vi tager det i mit tempo. Du bliver presset, men ikke mere end du kan følge med. 

Hos Mehrnoush er det vigtigste at du bliver bygget op så du bliver en stærk mor. 

Det er fantastisk at man kan have sin søn med til træning, og det er skønt at mærke en oprigtig interesse for både mor og barn. 

Jeg kan helt klart også mærke en forskel fra jeg da startede. Efter kun en måned var alt mit baby blævre fedt næsten væk fra lårene, og jeg var markant stærkere. 

Træningen giver god energi til at komme igennem dagen, også på de søvnløse nætter. 

Det er en befrielse at jeg ikke skal ud og finde pasning for at kunne træne, så var jeg aldrig kommet afsted. 

Min søn elsker at være hos Mehrnoush, og han kan få lov til at lege og hygge sig sammen med mor og træner. 

Jeg kan kun give Mehrnoush min varmeste anbefaling.

topMehrnoush Beiknejad